Svi poeni Crvene zvezde Meridianbet protiv Studentskog centra u Podgorici (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su u ponedeljak uveče pobedom nad ekipom Studentskog centra obezbedili plasman u polufinale regionalne ABA lige. Crveno-beli su u prvom četvrtfinalnom susretu odigranom u Beogradu, posle velike borbe, uspeli da slave rezultatom 83:81, a 22. aprila su sjajnom igrom u glavnom gradu Crne Gore potvrdili uspeh i tako preskočili još jedan stepenik ka finalu ABA.

Do pobede je Crvenu zvezdu sa 17 poena vodio Jago Dos Santos, 13 je imao Nemanja Nedović, a 12 je ubacio Rokas Gedraitis, Trej Tompkins je dodao 11. Sa druge strane Mateo Drežnjak je ubacio 19, a Nikola Pavlićević 13.

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici se posle skoro četiri meseca vratio Nikola Topić, koji je na parketu proveo 16 minuta i imao učinak od osam poena, dva skoka i jedne asistencije.

Pored povratka Topića, susret u Podgorici će ostati zlatnim slovima ispisan u istoriji KK Crvena zvezda, jer je upravo u toj utakmici kapiten Branko Lazić stigao do 800. nastupa u crveno-belom dresu!

Pred izabranicima Janisa Sferopulosa je sada polufinalna serija, a protivnik našeg tima biće ekipa Mege, koja je savladala Cedevita Olimpiju.

Sve poene crveno-belih iz drugog četvrtfinalnog duela možete pogledati u priloženom videu.