Nedović: Da odigramo našu igru i budemo maksimalno koncentrisani! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak otvaraju polufinalu seriju ABA lige, a protivnik našeg tima u borbi za finale jeste ekipa Mege. Prva utakmica polufinala igra se u hali “Aleksandar Nikolić” sa početkom u 19 časova, a KK Crvena zvezda je obezbedio slobodan ulaz na tribine za taj duel.

Crveno-beli će snage odmeriti sa dobro poznatim rivalom – Crvena zvezda i Mega su do sada ukupno odigrale 67 utakmica, od kojih je naš tim u 60 slavio, dok je 7 puta pobedila Mega.

Kada govorimo o susretima ova dva tima samo u regionalnoj ABA ligi, odigrano je ukupno 25 duela, a crveno-beli su kao pobednici izašli čak 24 puta.

KK Crvena zvezda Meridianbet i Mega se opet susreću, ali ovog puta u polufinalnoj seriji, čiji je početak zakazan za petak, a pred ovaj susret govorili su trener Janis Sferopulos i Luka Mitrović, kao i Nemanja Nedović:

“Mega nas je namučila u prvom duelu ligaškog dela, potom su nas dobili na našem terenu i to zaista dosta govori o njihovom kvalitetu. Eliminisali su ekipu Cedevita Olimpije u četvrtfinalu relativno lako i sigurno da nas očekuje jako težak posao. Svesni smo da igramo protiv jako mlade ekipe, koja igra bez pritiska, koja je atletski jako moćna i nadam se da ćemo svi biti spremni da zaustavimo njihovu igru u tranziciji, da ćemo utakmicu uvesti u naš ritam i na kraju na iskustvo zabeležiti pobedu.

Nadam se da će naši navijači ispuniti Pionir. Nema potrebe da pričam koliko nam je bitan svaki čovek koji će doći na utakmicu. Pred nama je fizički i mentalno izuzetno izazovan period sezone, tako da nam svaki navijač mnogo znači!”

Zvezdaši, vidimo se u petak u Pioniru da još jednom pošaljemo najlepšu crveno-belu!