KK Crvena zvezda Meridianbet i Meridian fondacija uručili donaciju Institutu za majku i dete (VIDEO)

KK Crvena zvezda Meridianbet i Meridian fondacija “Od srca s ljubavlju” ovaj Uskrs proveli su u poseti Institutu za majku i dete. Na najradosniji hrišćanski praznik udruženo su odlučili da učine nešto lepo za naše najmlađe, koji borave u toj ustanovi. Osluškujući potrebe Instituta, odazvali su se na njihovu molbu i tom prilikom im donirali brojne instrumente koji su bolnici neophodni za dalji neometani rad.

Kapiten Crvene zvezde Meridianbet, Branko Lazić, tom prilikom je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je svojim dolaskom upriličio događaj, kao i da će i ubuduće, zajedno sa Meridian fondacijom, nastojati da pomogne mališanima, kao i zaposlenima Instituta koji se svakodnevno bore da sačuvaju živote našoj deci.

Izuzetna mi je čast što sam sa prijateljima iz Meridiana ovde i što smo uspeli da doniramo sredstva koja su Institutu potrebna. Iskreno se nadam da ćemo barem malo obradovati mališane i koliko je to moguće – olakšati im boravak ovde”,  istakao je naš kapiten.

Institutu su donirane flašice, cucle, aparati za merenje pritiska, manžetne, digitalni toplomeri, pulsni oksimetri i inhalatori.