KK Crvena zvezda Meridianbet: Izveštaj budžetske inspekcije bez ikakvih zamerki

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u četvrtak 23.05.2024. godine dobio Zapisnik o inspekcijskom nadzoru Budžetske inspekcije koja je vršila kontrolu namene trošenja svih sredstava u periodu od 01.06.2022. do 19.02.2024. godine.

Sa zadovoljstvom zaključujemo da je Budžetska inspekcija sačinila zapisnik bez ikakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda Meridianbet daje na uvid javnosti u prilogu ispod teksta.

Dužni smo da podsetimo da je Budžetska inspekcija ranije tokom 2023. godine već obavila detaljnu kontrolu kluba za duži period od 01. 01. 2012. godine do 31. 05. 2022. godine, kao i da je i tada, kao i sada, sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda Meridianbet delima potvrđuje da je najtransparentniji klub na ovim prostorima, jer je osim izveštaja o namenskom trošenju sredstava, već davao (i davaće) na uvid javnosti sve prihode i rashode kluba, plate igrača, menadžmenta…

Naš klub pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. Upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub koji će kao i uvek detaljno obaveštavati javnost o svim aktivnostima po ovim pitanjima. Očekujemo da će nadležni organi u narednom periodu objaviti i izveštaje ostalih sportskih klubova koji bi trebalo da slede primer KK Crvena zvezda Meridianbet i javno objavljuju podatke ove vrste jer se delom finansiramo kao klub od strane države.

KK Crvena zvezda Meridianbet

IZVEŠTAJ BUDŽETSKE INSPEKCIJE ZA PERIOD OD 2012 DO 2022.GODINE