PORUKA PREDSEDNIKA KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET PRED DRUGU UTAKMICU FINALA (VIDEO)

KK Crvena zvezda Meridianbet nakon vođstva od 1:0 u finalnoj seriji, sedme uzastopne pobede u duelima sa ekipom Partizana, uviđa (kao i većina objektivne sportske javnosti) da se opet, sada već i neskriveno skreće pažnja sa potpuno zasluženo izvojevane pobede našeg tima neodmerenim izjavama, izgovorima i alibijima.
Smatramo licemernim da uz brojne izgovore, moralne pridike dele oni koji ligu zemlje u kojoj žive i rade (i od koje dobijaju ogromnu finansijsku pomoć) nisu igrali poslednje dve sezone – bez ikakvih kazni i posledica!

Kao Klub smo izuzetno nezadovoljni suđenjem u prvoj utakmici finala, u kojoj je naš prvi tim teško oštećen. Očigledno je da je“ tortura“ kojoj su izložene srpske sudije od strane trenera i sportskog direktora, i koja traje već mesecima, počela da „daje rezultate“!

KK Crvena zvezda Meridianbet aktuelni osvajač Kupa Radivoj Korać i ABA lige, očekuje u sredu uveče normalne uslove za igru u svakom smislu, na terenu i oko njega.

Povodom svih dešavanja u prvoj utakmici i nakon nje, a pred drugi duel finala, zvezdaškoj i objektivnoj košarkakoj javnosti, obratio se predsednik kluba Nebojša Čović, a njegovu izjavu možete pogledati u video formatu ispod: