Црвена звезда Меридианбет већ у Задру (субота 20 часова)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет немају много времена за анализу свега што се догодило у Мадриду, јер су већ у петак у преподневним часовима стигли у Задар где их очекује меч 6.кола АБА лиге.

Утакмица Задар – Црвена Звезда Меридианбет игра се у дворани “Крешимир Ћосић” у суботу од 20 часова.

Црвено бели ће у петак у вечерњим часовима тренирати у Задру пред меч који након врло вредне И тешке победе у Подгорици има велики значај.

Још увек није познато да ли ће у суботњој утакмици наступити Немања Недовић, док Џоел Боломбој сигурно неће моћи да помогне екипи у наредних месец дана:

“Очекује нас утакмица у распону од само 48 сати након тешког меча у Мадриду и прво и основно је да морамо да одиграмо са енергијом ову утакмицу. Задар је веома опасан противник и морамо да будемо спремни за овај дуел”

Дејан Давидовац: “ Очекује нас врло тешка утакмица, јер сви ови мечеви након дуела у Евролиге нису лаки. Морамо да се опоравимо енергетски јер ће Задар бити спреман И мотивисан за ову утакмицу. Упозорења нам нису потребна, знамо шта је било у Сплиту – дакле, чврсто, са пуно енергије, борбено и мотивисано”.

Ово ће бити 45.дуел два клуба у АБА лиги, црвено бели имају много бољи скор 31-13, али скор у Задру позива на опрез, Црвена звезда је славила у 13 утакмица али је изгубила чак 9.

Одмах након меча у Задру екипа се враћа за Београд И почиње припреме за утакмицу са Жалгирисом која је на програму у среду у Каунасу.