Пут у Каунас са КК Црвена звезда Меридианбет

КК Црвена звезда Меридианбет је у сарадњи агенцијом „Champions travel“ припремио ново путовање на евролигашко гостовање – 6. коло против екипе Жалгириса у Каунасу.

Утакмица са екипом која је одлично стартовала у новом издању Евролиге на програму је у среду 30.10.2024. године.

Овај аранжман обухвата пут до Каунаса, као и смештај у хотелу Victoria Hotel Kaunas 4*.

Цена по особи за смештај у једокреветној соби износи: 645 евра, док је цена по особи за смештај у двокреветној соби 550 евра.

Цена путовања укључује: чартер лет на релацији Београд-Каунас-Београд, аеродромске таксе, 1 ноћење са доручком у изабраном хотелу, (доручак – шведски сто) са продуженим боравком у собама до 17:30, трансфери од аеродрома до хотела, од хотела до спортске хале као и од спортске хале до аеродрома, боравишну таксу и трошкове организације путовања.

Цена путовања не укључује: улазница за утакмицу, међународно путно осигурање и индивидуалне трошкове путника.

Програм путовања:

29. октобар – 1. дан БЕОГРАД – КАУНАС

Полазак авиона за Каунас – у 17:00, долазак у Каунас око 19:00; Трансфер до хотела; Смештај у хотел; слободно време за индивидуалне активности; ноћење.

30.октобар – 2. дан КАУНАС

Доручак; Слободно време за индивидуалне активности; Напуштање хотелских соба у 17:30; Трансфер на утакмицу 6. Кола Евролиге, која се игра у спортској дворани Жалгирио Арена између екипа Жалгириса и KK Црвена звезда Меридианбет са почетком у 19:00; Након утакмице трансфер до аеродрома у Каунасу; Полазак за Београд 23:50.

За више информација можете контактирати организатора путовања на следеће телефоне и мејл: 011 4048 570 / 011 4048 571 или путем е-маила: info@championstravel.rs;

Будите уз црвено беле и у Каунасу!