Održan bezbednosni sastanak pred početak nove sezone

Ovaj vid okupljanja na početku svake sezone postala je praksa, koju je naš Klub primenjuje već dugi niz godina. Ono što je najvažnije, ova praksa se pokazala kao vrlo korisna i neophodna za bolju i detaljniju međusobnu komunikaciju, koja je, podsetićemo, dovela i do toga da je naš Klub od strane Evrolige prepoznat kao partner i klub koji je najviše napredovao u bezbednosnom i organizacionom aspektu protekle sezone, među svim klubovima Evrolige i Evrokupa LINK .

Predstavnici MUP-a, Žandarmerije, Uprave za vanredne situacije, Prekršajnog suda, Bezbednosno-informativne agencije, redarske službe “Sunčev krug”, ali i KSS-a, Hale Aleksandar Nikolić, TV Sport klub I TV Arena sport i Ticket vision-a, su analizirali zajedno sa komesarom za bezbednost Kluba, sve informacije i nove stavke u Evroliginim podzakonskim aktima, ali i COVID19 protokolima propisanom od strane Vlade Republike Srbije i samog takmičenja, Evrolige.

“Zbog dobro poznate pandemije korona virusa, celokupna sezona, a posebno njen početak će biti vrlo specifični, ali, kao i uvek, bezbednost svih učesnika je na prvom mestu! Mi se nadamo da će se uskoro i navijačima dozvoliti prisustvo na tribinama, naravno uz nove mere ponašanja, a kako bi sve proteklo u najboljem redu, bilo je neophodno da sve detalje blagovremeno svi zajedno prođemo i da eventualne nedoumice razjasnimo pre prve utakmice. Iskoristili smo priliku da se ispred Kluba i direktno zahvalimo svim institucijama koje su nam svesrdno pomogle prethodne sezone da organizaciju utakmica podignemo na najviši nivo u Evroligi” izjavio je komesar za bezbednost KK Crvena zvezda mts, Vuk Stevanović.

Klub će svoje navijače blagovremeno obaveštavati o svim aktuelnostima i merama u vezi sa predstojećim utakmicama.