Zvezdaši, ponedeljak je vreme za sezonske!

KK Crvena zvezda počinje prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 6.09.2021. godine u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu tačno u 12 časova.

Prodaja će trajati tokom meseca septembra na štandovima ispred sedišta kluba, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i preko websajta našeg partnera tickets.rs.

Link za kupovinu nalaziće se i na klupskom zvaničnom sajtu.

Klub je za svoje pristalice i sve kupce predvideo i besplatnu članarinu, uz dobijanje nove članske karte KK Crvena zvezda koju u novom sistemu članstva pokreće klub! Podsećamo da će svi kupci sezonskih ulaznica 30 u prošloj sezoni, BESPLATNO moći da zamene svoje sezonske ulaznice za novu sezonu, dok je za kupce sezonskih ulaznica 10 i 20 pedviđena odgovarajuća doplata za sezonsku ulaznicu u novoj sezoni (sve cene navedene su u tabeli).

Takođe, svi Zvezdaši koji žele da se učlane i postanu deo našeg kluba, ove sezone imaće i besplatnu članarinu KK Crvena zvezda, a sve detalje možete pogledati na sledećem linku

https://kkcrvenazvezda.rs/2021/08/30/uclani-se-budi-zvezdas/

Smatramo da je ovo pravi način da se zahvalimo svima koji veruju u Crvenu zvezdu i žele da pruže podršku svom timu u sledećoj sezoni.

KK Crvena zvezda je kao klub koji se u vreme pandemije Covid 19 pridržavao svih preporuka Republike Srbije, takođe predvideo i brojne popuste za ostale kategorije i cene sezonskih ulaznica, koje su čvrsto verujemo odgovarajuće i prilagođene vremenu pandemije Covid 19.

Klub podseća da je za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju su 24 cenovne kategorije pred sezonu u kojoj će naš prvi tim igrati brojne velike utakmice u četiri takmičenja.

Crvenu zvezdu očekuju utakmice Evrolige, ABA lige i domaćeg šampionata koje će naš klub igrati u “Štark Areni” i u hali “Aleksandar Nikolić”. Naš klub već sada očekuje sigurnih 17 utakmica u Evroligi i 13 u ABA ligi (bez doigravanja) kao i završnica domaće Superlige.

Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom virusa Covid 19. Kao klub koji se pridržavao svih zdravstvenimh preporuka Republike Srbije, verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulasku u dvorane u narednoj sezoni. Zato smo sa velikom željom da imamo podršku sa tribina pripremili posebne popuste  za sve koji su se vakcinisali protiv virusa Covid 19 ili to žele da učine u narednom periodu! Podsećamo da nam je zdravlje svih naših građana na prvom mestu i upravo smo zbog toga smo posebnu pažnju i popuste usmerili ka tom segmentu prodaje sezonskih ulaznica.

Podsećamo da kupovinom sezonske ulaznice direktno pomažete svakodnevnom funkcionisanju kluba,a svako ko to želi može i donacijama da doprinese i pomogne klubu pred izuzetno tešku i zahtevnu sezonu u svakom smislu.

Kompletan cenovnik sezonskih ulaznica sa svim popustima i kategorijama, kao i tlocrt obe dvorane (grafika 1 – Hala Aleksandar Nikolić, grafika 2 – ŠTARK ARENA, u kojimo će KK Crvena zvezda igrati svoje utakmice možete pogledati ispod).