Crvena zvezda je spremna – a ti?

Košarkaši Crvene zvezde odigraće u petak od 20 časova prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni, a protivnik na startu novog izdanja ABA lige biće im ekipa Splita.

Dakle, do nove sezone očekuju nas još samo 4 dana!

KK Crvena zvezda počeo je 06.09.2021.godine prodaju sezonskih ulaznica koja se obavlja na Malom Kalemegdanu.

Prodaja se nastavlja tokom ovog meseca, a klub ovom prilikom želi da se zahvali svima koji su kupili sezonsku kartu i tako ukazali poverenje klubu pred start nove sezone koja će biti izuzetno zahtevna u svakom smislu.

Takođe, ovu priliku koristimo da pozovemo sve koji to još uvek nisu učinili, ili se još uvek dvoume da to učine – da krenu put Malog Kalemegdana!

Ne treba da podsećamo šta znači velika podrška sa tribina, kao ni činjenica da kupovinom sezonske na najdirektniji način pomažete svom voljenom klubu u njegovom svakodnevnom radu i funkcionisanju u vremenima pandemije koja za sportske klubove nisu laka!

Nova sezona je iza ugla – Budite deo KK Crvena zvezda u takmičarskoj sezoni 2021/2022 i uživajte u velikim utakmicama koje nas čekaju!

Podsećamo da svi kupci sezonskih karata imaju (i imaće) brojne pogodnosti, počev od članarine i članske karte KK Crvena zvezda.

https://kkcrvenazvezda.rs/2021/08/27/kompletne-cene-sezonskih-ulaznica-kk-crvena-zvezda-za-sezonu-2021-2022/

https://kkcrvenazvezda.rs/2021/09/11/sezonske-i-clanske-karte-od-sada-i-putem-interneta/

Laza, Luka, Kalina, Nikola, ”Arena i Pionir”, novi dresovi, nove utakmice, novi rivali…Mi smo spremni…a ti?