Pretprodaja sezonskih ulaznica produžena do kraja jula!

KK Crvena zvezda mts zbog izuzetno velikog interesovanja naših navijača, sezone godišnjih odmora koja je u toku, i zahteva brojnih zainteresovanih potencijalnih kupaca, produžio je  pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2022-2023 do 31. jula!

Klub podseća da je prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2022/2023 počela u utorak 28.06.2022. godine.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje na velikom poverenju svim Zvezdašima koji su ga iskazali i velikim brojem kupljenih sezonskih ulaznica u prvih 24 dana prodaje!

Podsećamo da kupovinom sezonskih karata u pretprodaji ostvarujete velki popust, brojne pogodnosti, popuste u drugim klupskim akcijama i kampanjama, kao i poklone.

Tim Crvene zvezde za takmičarsku sezonu 2022-2023 pored velikog broja starosedelaca, pojačan je tokom jula angažovanjem Nemanje Nedovića, Hasana Martina, Džona Holanda, Dalibora Ilića, Filipa Petruševa, Bena Bentila… što znači da crveno beli sa velikim ambicijama i izuzetno jakim sastavom (koji još uvek nije kompletiran) ulaze u novu takmičarsku sezonu!

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu je radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, (nedeljom prodajna mesta neće raditi).

Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je „ZVEZDIN UNIVERZUM“ u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu našeg jedinstvenog univerzuma.

Poseban popust kao i svake godine obezbeđen je za vlasnike sezonske karte iz prethodne sezone 2021/22. Da biste ostvarili popust prilikom kupovine, na uvid morate priložiti sezonsku kartu i člansku kartu. Podsećamo da je članska karta i članarina prethodne sezone svim kupcima bila poklon kao čin zahvalnosti za veliko poverenje koje su nam ukazali. Napominjemo takođe, da svi koji imaju sezonsku kartu od prethodne sezone, a iz nekih razloga nisu izvadili člansku, imaće mogućnost da to urade sada i tek nakon toga, zajedno sa članskom i sezonskom, ostvare popust na novu kartu. U novoformirane cene, ulazi i godišnja članarina, koja iznosi 1000 rsd. Cena je jedinstvena i godišnja članarina će se od ove sezone redovno naplaćivati kao što je i najavljeno.

KK Crvena zvezda pripremila je bogate poklone za svakog člana, novog I starog!

Iskoristite ovu vrlo pogodnu cenu u pretprodaji do 31.jula, jer će cene u zvaničnoj prodaji (kao i svake sezone) biti znatno skuplje ( 20-40%).

Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na 3 i 6 mesečnih rata.

Cene sezonskih karata su

(i u tu cenu je uračunata članarina – aktivna članska karta, koja je uslov za kupovinu sezonske ulaznice po povlašćenoj ceni)

Takođe, sezonske kartę mogu se kupiti i online, a sve korisne informacije i instrukcije nalaze se na sledećem linku

Sve informacije vezane za proces kupovine, učlanjenja u klub, i ostalim pogodnostima možete pronaći u sledećoj vesti

KK Crvena zvezda želi i Novom prilikom da se zahvali svim kupcima i vlasnicima sezonske ulaznice za takmičarsku sezonu 2022-2023 jer su iskazali ogromno poverenje u rad kluba u prethodnom periodu i nakon završetka prethodne sezone