Crvena zvezda mts dočekuje Budućnost

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu Budućnosti u derbiju 2.kola ABA lige.

Meč koji je od izuzetne važnosti za crveno-bele igra se od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ a karte za utakmicu nalaze se u prodaji već od četvrtka.

Košarkaši Crvene zvezde mts nemaju puno vremena za pripremu ove utakmice, samo jedan trening im je na raspolaganju i tek nepuna dva dana da se osveže i pripreme za ekipu Budućnosti čije su ambicije i ove sezone vrlo velike:

Trener KK Crvena zvezda mts Vladimir Jovanović: „Očekuje nas derbi kola i utakmica protiv ekipe Budućnosti, koja kao i svake godine ima vrlo visoke ambicije. Imali su 7 dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića i Dobrića“, rekao je trener crveno belih.

Stefan Lazarević: „Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom leta, imali su celu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni“, rekao je Lazarević.

KK Crvena zvezda mts podseća da je i za ovu utakmicu na snazi kazna zbog kazne aba lige zbog loše organizacije druge utakmice finalne serije prošle sezone.

Zbog toga kao i na utakmici sa MZTom važe ista pravila i smeštaj svih gledalaca, vlasnika sezonskih i dnevih karata. Kompletnu vest i raspored sedenja možete pogledati ovde

Dođite u ponedeljak, pružite podršku crveno-belima u važnoj utakmici koja donosi i važne bodove!

KK Crvena zvezda mts – KK Budućnost VOLI (ponedeljak, 18 časova hala Aleksandar Nikolić).