Crvena zvezda – Zadar (ponedeljak, 18 časova)

Nakon obaveza u Evroligi i čvrste utakmice koju su odigrali u Monaku, crveno-beli se vraćaju utakmicama u regionalnoj ligi. Prvi meč koji je na redu je protiv ekipe Zadra, u okviru 6.kola ABA lige.

Utakmica se igra u ponedeljak od 18 časova, a karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju već tokom prošle nedelje i to po standardnim cenama.

Kompletnu informaciju o kupovini karata možete pronaći ovde i na sajtu našeg partnera tickets.rs

Ekipa se u subotu vratila iz Francuske i počela pripreme za ovaj poslednji meč u regonalnoj ligi pre FIBA prozora, a trener crveno-belih Vladimir Jovanović o narednom protivniku i utakmici kaže:

Ekipa Zadra je sjajno počela novu sezonu u ABA ligi sa 3 pobede. Vodi ih iskusan trener, ekipa je tako selektirana, visoki su, vrlo čvrsti kao tim koji igra sa puno kontranapada…Sigurno da na prvom mestu moramo da odgovorimo istom merom na energiju koju će pokazati naš protivnik i da ih uvedemo u naš ritam. Uz prednost domaćeg terena to je put koji vodi kao dobrom rezultatu” rekao je Jovanović.

Dalibor Ilić: “Očekuje nas utakmica sa iskusnom ekipom koja zna da igra mečeve u ABA ligi, predvođena dobrim i vrlo iskusnim trenerom. Svaki meč nakon teške utamice u Evroligi je izazov, ali naše je da odigramo čvrsto, dobro i dođemo do važnih bodova koji će nam značiti u nastavku ” rekao je Ilić.

Meč koji je prvobitno bio zakazan za nedelju, pomeren je zbog pomerenog termina utakmice Evrolige u Monaku. Naš tim već u četvrtak očekuje i utakmica 7.kola Evrolige sa Fenerbahčeom u Istanbulu.