Sferopulos i Hanga: “Svaka je važna, navijači podržite nas”

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraju u četvrtak meč 29.kola Evrolige protiv ekipe Makabija.

Utakmica se igra u Beogradskoj Areni sa početkom u 19 časova, i označava prvu od tri utakmice crveno belih u elitnom takmičenju kod kuće. Već naredne srede i petka u duplom kolu stižu Panatinaikos i Virtus.

Trener KK Crvena zvezda Meridianbet Janis Sferopulos: “Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru. Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača. Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč” rekao je trener crveno belih koji i dalje ne može da računa na Miloša Teodosića i Nikolu Topića.

Adam Hanga: „Igramo protiv Makabija, tima koji smo pobedili u prvoj rundi. Očigledno znamo u kojoj smo mi situaciji. Imamo četiri poraza zaredom, želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Naš fokus je na tome da se upoznajemo malo bolje, da unapredimo svoju igru  u napadu. Kao što sam rekao, od samog početka sezone, utakmice su nam bitne, nevažno za to da li nam menja sezonu ili ne. Igraćemo pred našim navijačima i želimo ovu pobedu i da nastavimo da napredujemo. Energija sa tribina, uvek nam je potrebna. Cele sezone su nas navijači podržali i nadamo se da će nas sutra podržati. I kao što sam rekao, nećemo odustati. Nemamo mnogo šansi u Evroligi, ostalo nam je još šest utakmica. I od svih tih šest utakmica, koje su nam ostale, četiri su kod kuće. I ne želimo da odustanemo. Ne zaslužujemo to, navijači ne zaslužuju to. Želimo da se borimo do kraja bez obzira da li postoje opcije ili ne da odemo u plej-of“ rekao je Adam Hanga.

KK Crvena zvezda Meridianbet pustio je krajem prošle nedelje u prodaju karte za utakmicu sa Makabijem, a sve informacije možete pronaći na sledećem linku i na sajtu našeg tiketing partnera kompanije tickets.rs

Takođe sve informacije o kartama koje su puštene u prodaju za naredni meč sa Makabijem, kao i za duplo kolo sledeće nedelje možete pročitati u posebnoj vesti

Budi u četvrtak u Areni – JER IGRA ZVEZDA!